Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

Bursa

Bursa Hungarica 2022

Sárisáp Község Önkormányzata csatlakozott a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetőleg felsőoktatási tanulmányokat kezdő fiatalok támogatására létrehozott B U R S A   H U N G A R I C A Felsőoktatási  Önkormányzati  Ösztöndíjpályázat 2022. évi fordulójához.

Tovább »

Virágok közt...30 éve Sárisápon

Ősszel lesz harminc esztendeje, hogy meg

Tovább »
Igazgatási szünet

Igazgatási szünet

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatal 2021.

Tovább »
olaj

Sütőolaj-gyűjtő

A BioTrans Kft. - vél együttműködve étolaj és zsiradék gyűjtőedény került a közösségi tér tekepálya felőli udvarára. Kérjük, hogy mindenki tartsa be a "használati utasítást".

A környezet védelme mellett minden kg olajjal a helyi civil közösségeket támogatják.

 

Tovább »
almasfuzito

Települési találkozó

Almásfüzitő küldöttsége érkezett Sárisápra

Tovább »
méh

Méhzárlat

A mézelő méhek nyúlós költésrothadása fertőző betegségének megállapítása miatt Csolnok, Tokod, Tokodaltáró, Dorog, Sárisáp, Dág, Annavölgy, Leányvár egész közigazgatási területére és Esztergom–kertváros, Úny, Kesztölc, Ebszőnybánya települések részleges közigazgatási területére 2021.

Tovább »
Faültetés

A Bányászkör tiszteletére

A Bányász Kör túrák Sárisápot bejáró útvonalának, a XX-as akna körnek a tiszteletére közösen ültettek fát a létrehozó szervezetek.

Tovább »
vedettségi

Védettségi igazolvány pótlása, cseréje

Amennyiben az említett személyek jogosultak (például megtörtént az első oltás, vagy a nyilvántartásban szerepel a fertőzöttségen való átesettség ténye) a h

Tovább »
KSH logo

KSH adatgyűjtés

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Sárisáp településen a hivatal elnöke által 2021-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

Tovább »
dogs

Ebösszeírás 2021

Tisztelt Ebtartó!

 

Tovább »