Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

Képviselő-testületi ülés

Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2018.

Változik a gyermekrendelés

Június 21-22-én (csütörtök-péntek) módosul a gyermekrendelés.
Rendelési idő: 11:30-12:30

Rendel: Dr. Szélinger Eszter

Informatikai karbantartás az ÉDV Zrt.-nél

Az ÉDV Zrt. értesíti ügyfeleit, hogy 

Zivatarra, viharos szélre figyelmeztetnek

Magas nedvességtartalmú, labilis állapotú levegő található a Kárpát-medence fölött, eközben egy gyenge hidegfront is hatással lesz időjárásunkra.

Elektronikai hulladékgyűjtés

A Tavaszi Hérics Gyermekalapítvány szervezésében 2018. július 14-én (szombaton) 8 és 11 óra között elektronikai hulladék leadására lesz lehetőség az i s k o l a    u d v a r á n .

Köszönjük!

Sárisáp Község Önkormányzata ezúton szeretné megköszönni az alábbi szervezetek, egyesületek, magánszemélyek támogatását, munkáját, hiszen nélkülü

Megkezdődik a Hunyadi utca rekonstrukciója

Megkezdődik a Hunyadi János utca felújításának első üteme. A  június 11-től kezdődő rekonstrukció során a Malom utcától a Gyár közig terjedő szakaszon az útburkolat mellett megújul a gyalogosok közlekedését szolgáló járda is. Az árkok lefedésre kerülnek, az útszakaszt kiszélesítik. A beruházás költsége 25,5 millió forint, amelyből 15 millió pályázati forrásból, a fennmaradó rész önerőből valósul meg.
A munkák időtartama várhatóan 3-4 hét. Az önkormányzat kéri az ott lakókat, hogy gépjárműveikkel olyan helyen parkoljanak, ahol az érintett szakaszon végzett feladatokat nem zavarják.
Az utca teljes felújítása a tervek szerint három ütemben készülhet el. Egy jelenleg elbírálás alatt álló pályázat júliusra ígér eredményt. Ha pozitív elbírálást kap, még az idén megvalósulhat a 2. szakasz rekonstrukciója is.

Határszemle

Az Esztergomi Járási Hivatal Földhivatali Osztálya tájékoztatása alapján értesítjük a földhasználókat, hogy a hivatal 2018. június 1-jétől - szeptember 28-áig az erdő nélküli termőterületek helyszíni ellenőrzését végzi.

Diákmunka a nyári szünetre

Diákmunkákat ajánl a nyári szünetre a Pannon-Work esztergomi irodája. A munkavállalás feltétele a 16. életév betöltése, valamint a nappali tagozatos hallgatói jogviszony, akár passzív félév esetén is.  Az iskolaszövetkezeten keresztüli munkavégzés véd a munkavállalóval szemben, de kötelességeket is teremt a tanulók számára.

baba

Változik a gyermekorvosi rendelés a nyári időszakban

A nyári időszakban - 2018. június 1. és szeptember 7. között módosul a gyermekorvos rendelési ideje.