Hírek

Elérhetőségek

Feladatokat teremt a tél

Tisztelt Lakosság!

A téli időjárás, a havazás folyamatos feladatot teremt településünkön is. A helyi közutak és közterületek az önkormányzatok, míg a magáningatlanok előtti területek síkosságmentesítése az ingatlan tulajdonosának feladata.

Kérünk mindenkit, hogy saját lehetőségeihez mérten segítse településünk járhatóságának fenntartását. Az együttműködéssel megelőzhetőek a jegesedett felületeken való elcsúszásokból adódó, olykor súlyos balesetek.

Továbbra is kérjük a Tisztelt Lakókat, hogy járműveikkel a KRESZ szabályainak megfelelően parkoljanak, és amennyiben lehetőségeik engedik – rendelkeznek beállóval, garázzsal, vagy az kialakítható – szíveskedjenek saját ingatlanukat használni személygépjárműveik tárolására.

A közterületen való parkolás során legyenek tekintettel a hókotró jármű munkájára. Biztosítsanak számára megfelelő széles utat munkája végzéséhez! A parkoló autók több esetben megnehezítették, megakadályozták a takarítást, és könnyen kár is képződhet bennük. Az autókban ezáltal keletkező esetleges károkért az önkormányzat nem tud felelősséget vállalni.

 

Együttműködésüket köszönjük!

Sárisáp Község Önkormányzata